Güzel kadınların peşinde koşan erkekler, tek gecelik te olsa seks dolu bir gece yaşamak isterler. Gaziantep escort bayanlar bu erkeklere hizmet verip zevkin doruklarına ulaştırırlar.
Bir gün iş çıkışı iki arkadaş yürüyüş yapmak istedik. Vakit akşamüzeri hava kararmaya yakındı. Arkadaşım kot pantolonlu ama giydiği tişört derin dekolteli göğüslerinin neredeyse yarısı dışarıdaydı. Ben ise mini bir elbise giymiş, sütyen takmamıştım. Yürürken Göğüslerim özgürce dans ediyor ve meme uçları dahi belli oluyordu. Bu yürüyüş bütün erkeklerin dikkatini çekiyordu.
Erkekler hep bize bakıyor özellikle de o gözlerini bacaklarımızı dikiyordu bir sürü yürüdük arkamızdan Üç kişinin bizi takip ettiğini fark ettik. Yolumuzun üzerindeki bir kafeye oturup peşimizdeki erkeklerden uzaklaşmak istiyorduk Biz kafeye oturunca erkeklerde gelip yan masamıza oturdu. Gözleri hep bizdeydi baktım erkekler çok yakışıklı zengin tiplerdi resmen bizi inceliyorlardı
Ben erkeklerin daha fazla dikkatini çekmek istedim çünkü onlardan ilişki teklifi geleceğini düşünüyordum. Adamlarla gecelik birlikte olmak ve paralarını almak düşüncesindeydim. Masanın üzerine eğiliyor ve göğüslerimi onlara gösteriyor ve daha dikkatlerini çekiyordum bir ara erkeklerden birisi yanımıza gelip ateş istedi. Aslında masanın üzerinde çakmak vardı, ateş isteme bahaneydi. Adam önce ateş istedi sonra sigarasını yakıp yanımıza geldi ve teşekkür etti.
Sonra bize içecek siparişi verdi, neden yaptığını sorduğumda teşekkür kabul edin dedi ve yanımıza gelip sohbete başladık. Bir süre sohbet ettik adamın amacını anlamıştım adam sürekli ilişkiye girmeyi ima ediyordu. Adam ne zaman teklif edecek diye beklerken akşam olan bir eğlence organizasyonuna davet etti
İki kız arkadaş gittik organizasyon başlamıştı ve davetliler eğleniyordu. Adam bizi kapıda karşıladı, davete katıldığımız için daha şık giyinmiştik. Eğlenceye bizde katıldık, doyasıya eğleniyorduk. Bir ara yanıma bir erkek geldi ve dans teklifinde bulundu. Bende kendimi göstermek için kabul edip dans ettim. Sonra adam benimle yakından ilgilenmeye başladı. Numarasını verip ihtiyaç duyduğumda arayabileceğimi söyledi. Bizi davet eden erkek yanımıza gelip gece onlarda kalmamızı istedi. Bir kahvenizi içeriz deyip kabul ettik. Eve gittik, biraz sohbet ettik. Evde kafede gördüğümüz diğer erkekte vardı. Adam kabul etmemiz durumunda bizimle birlikte olmak istediklerini söyledi. Bizde kabul edip odalara geçtik.
Adam vakit kaybetmeden benimle sevişmeye başladı, çok zevk alıyordum. Sonra adam cinsel organımı yalamaya başladı ben zevkten inliyordum. Hemen sekse başlamasını istedim, adam beni kırmayıp sekse başladı. Yatakta gösterdiğim performans adamın hoşuna gitmişti, telefon numaramı alıp sonraki günlerde tekrar birlikte olmak istediğini söyledi. İlişkinin sonunda mutlu olmuştum. Ertesi gün yine seks yapmak istedim, eğlencede karşılaştığımız adamı arayıp ilişkiye girmek istediğimi söyledim. Adam iş çıkışı beni alıp evine götürdü ve onunla da birlikte oldum. Çok zevk alıyordum ve seks yapmadan duramıyor farklı erkeklerle yatmak istiyordum
Farklı erkeklerle birlikte olmak için Gaziantep escort bayan olarak erkeklerle tek gecelik ilişki yaşamaya başladım. Benimle yatan erkekler benden mutlu ayrılıyor. 24 yaşındaki Miray ile birlikte olmak isteyen erkekler, dolu dolu bir gece yaşayıp zevkin doruklarına çıkıyor. Benimle seks yapmak isteyen erkekler arayın bekliyorum